Seamus McGarvey

Seamus McGarvey

Doğum Bilgisi

29 Haziran 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Greta 19 Nisan 2019
UIP Türkiye 19.939 254.030
TME Films 36.262 546.495
Muhteşem Showman 29 Aralık 2017
TME Films 67.677 1.017.693
Hayat 24 Mart 2017
Warner Bros. Türkiye 176.137 2.394.424
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
Hesaplaşma 28 Ekim 2016
Warner Bros. Türkiye 61.158 854.508
Pan 11 Aralık 2015
Warner Bros. Türkiye 49.364 627.749
Grinin Elli Tonu 13 Şubat 2015
UIP Türkiye 875.585 10.462.201
Godzilla 16 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 270.226 3.117.212
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP Türkiye 666.520 7.660.682
M3 Film 6.388 61.016
Kefaret 26 Ekim 2007
UIP Türkiye 81.851 754.442
Dünya Ticaret Merkezi 29 Eylül 2006
UIP Türkiye 68.710 606.756
Sahara 16 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 29.613 211.469
Polly Gelince 2 Nisan 2004
UIP Türkiye 114.163 804.277
Saatler 14 Mart 2003
UIP Türkiye 121.251 717.276
Enigma (2002) 18 Ocak 2002
New Films - -
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP Türkiye 37.131 94.229
Bir Kış Masalı 27 Mart 1998
A Film 8.510 5.868