Seamus McGarvey

Seamus McGarvey

Doğum Tarihi

29 Haziran 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

Cyrano Dram, Müzikal

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.04.2019 254.030 TL 19.939
12.10.2018 546.495 TL 36.262
29.12.2017 1.017.693 TL 67.677
24.03.2017 2.394.424 TL 176.137
09.12.2016 469.210 TL 30.311
28.10.2016 854.508 TL 61.158
11.12.2015 627.749 TL 49.364
13.02.2015 10.462.201 TL 875.585
16.05.2014 3.117.212 TL 270.226
28.12.2012 1.617.723 TL 127.315
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
03.02.2012 61.016 TL 6.388
26.10.2007 754.442 TL 81.851
29.09.2006 606.756 TL 68.710
16.09.2005 211.469 TL 29.613
02.04.2004 804.277 TL 114.163
14.03.2003 717.276 TL 121.251
18.01.2002 - -
25.08.2000 94.229 TL 37.131
27.03.1998 5.868 TL 8.510

Diğer Filmleri