Seamus McGarvey

Seamus McGarvey

Doğum Tarihi

29 Haziran 1967

Yaş

55


Gelecek Filmler

Wonka Aile, IMAX, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Aralık 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.02.2022 ₺128.601 3.269
19.04.2019 ₺254.030 19.939
12.10.2018 ₺546.495 36.262
29.12.2017 ₺1.017.693 67.677
24.03.2017 ₺2.394.424 176.137
09.12.2016 ₺469.210 30.311
28.10.2016 ₺854.508 61.158
11.12.2015 ₺627.749 49.364
13.02.2015 ₺10.462.201 875.585
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
28.12.2012 ₺1.617.723 127.315
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
03.02.2012 ₺61.016 6.388
26.10.2007 ₺754.442 81.851
29.09.2006 ₺606.756 68.710
16.09.2005 ₺211.469 29.613
02.04.2004 ₺804.277 114.163
14.03.2003 ₺717.276 121.251
18.01.2002 - -
25.08.2000 ₺94.229 37.131
27.03.1998 ₺5.868 8.510

Diğer Filmleri