Scott Lawrence

Scott Lawrence

Doğum Bilgisi

27 Eylül 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşk Uğruna 15 Temmuz 2016
PinemArt 17.196 209.890
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
Fırtınanın İçinde 22 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 101.925 1.112.172
UIP Türkiye 124.250 1.554.190
The Host 29 Mart 2013
Chantier 56.100 583.872
Sosyal Ağ 22 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 85.076 983.681
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Canavar (2008) 15 Şubat 2008
UIP Türkiye 106.657 879.062