Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Doğum Bilgisi

25 Mart 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 18.394 288.008
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
UIP Türkiye 34.449 392.562
Sex and the City 2 11 Haziran 2010
Warner Bros. Türkiye 102.004 1.164.752
Morganlar Nerede? 22 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 43.096 477.628
Aşkın Yaşı Yok 25 Temmuz 2008
UIP Türkiye 26.501 225.513
Sex and the City 30 Mayıs 2008
UIP Türkiye 163.232 1.560.293
Düş Yakamızdan 9 Haziran 2006
UIP Türkiye 83.506 651.071
Aile Bağları 3 Şubat 2006
Özen Film 30.623 278.876
Seni Beklerken 12 Aralık 1997
Özen Film - -
Çılgın Marslılar 11 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -
İlk Eşler Kulübü 14 Mart 1997
UIP Türkiye - -
Dehşet Sınırı 10 Ocak 1997
Özen Film - -
Aşk Oyunları 25 Ağustos 1995
UIP Türkiye - -
Ed Wood 9 Haziran 1995
UIP Türkiye - -
Hocus Pocus 20 Mayıs 1994
UIP Türkiye - -
Vuruş Mesafesi 4 Şubat 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Vegas'da Balayı 22 Ocak 1993
Özen Film - -
L.A.Story 11 Ekim 1991
Özen Film - -