Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Doğum Tarihi

25 Mart 1965

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.03.2016 288.008 TL 18.394
30.12.2011 681.274 TL 60.533
23.09.2011 392.562 TL 34.449
11.06.2010 1.164.752 TL 102.004
22.01.2010 477.628 TL 43.096
25.07.2008 225.513 TL 26.501
30.05.2008 1.560.293 TL 163.232
09.06.2006 651.071 TL 83.506
03.02.2006 278.876 TL 30.623
12.12.1997 - -
11.04.1997 - -
14.03.1997 - -
10.01.1997 - -
25.08.1995 - -
09.06.1995 - -
20.05.1994 - -
04.02.1994 - -
22.01.1993 - -
11.10.1991 - -