Salvatore Totino

Salvatore Totino

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 707.320 9.150.038
Cehennem 14 Ekim 2016
Warner Bros. Türkiye 600.992 7.622.998
Everest 18 Eylül 2015
UIP Türkiye 167.420 2.475.240
Melekler ve Şeytanlar 15 Mayıs 2009
Warner Bros. Türkiye 705.709 5.976.194
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP Türkiye 2.416 29.187
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. Türkiye 1.028.928 7.466.333
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP Türkiye 189.717 1.405.729
Çarpışma 6 Aralık 2002
UIP Türkiye 133.843 702.026
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 138.277 307.980