Ryan Phillippe

Ryan Phillippe


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tiglon 33.389 422.458
Franklyn 31 Temmuz 2009
Tiglon 10.409 81.217
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 95.825 748.582
Kontrol Dışı 28 Eylül 2001
A&P Filmcilik 16.102 52.215
Şaşkın Casus 10 Ağustos 2001
New Films 13.419 40.019
Seks Oyunları 25 Haziran 1999
Warner Bros. Türkiye 134.668 176.995
Stüdyo 54 18 Aralık 1998
UIP Türkiye 19.308 22.365
Özen Film 119.276 118.077
Dostluk Denizi 10 Ocak 1997
Umut Sanat - -