Russell Carpenter

Russell Carpenter

Doğum Tarihi

9 Aralık 1949

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.01.2017 ₺6.730.430 501.575
17.07.2015 ₺5.118.752 427.204
10.07.2015 ₺104.700 8.684
16.08.2013 ₺977.803 77.733
02.03.2012 ₺1.085.208 109.894
09.09.2011 ₺413.728 40.771
25.09.2009 ₺1.395.449 137.566
06.06.2008 ₺720.358 82.386
21.03.2008 ₺970.781 127.482
03.06.2005 ₺1.162.230 179.938
31.12.2004 ₺210.767 24.328
04.07.2003 ₺1.500.093 279.870
19.04.2002 ₺192.923 50.692
24.11.2000 ₺1.090.260 490.997
13.11.1998 ₺163.125 147.168
22.05.1998 ₺27.950 35.101
20.02.1998 ₺3.673.071 2.943.123
28.10.1994 - -
24.12.1993 - -
01.01.1993 - -
11.10.1991 - -
02.11.1990 - -

Diğer Filmleri