Russell Carpenter

Russell Carpenter

Doğum Tarihi

9 Aralık 1949

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.01.2017 6.730.430 TL 501.575
17.07.2015 5.118.752 TL 427.204
10.07.2015 104.700 TL 8.684
16.08.2013 977.803 TL 77.733
02.03.2012 1.085.208 TL 109.894
09.09.2011 413.728 TL 40.771
25.09.2009 1.395.449 TL 137.566
06.06.2008 720.358 TL 82.386
21.03.2008 970.781 TL 127.482
03.06.2005 1.162.230 TL 179.938
31.12.2004 210.767 TL 24.328
04.07.2003 1.500.093 TL 279.870
19.04.2002 192.923 TL 50.692
24.11.2000 1.090.260 TL 490.997
13.11.1998 163.125 TL 147.168
22.05.1998 27.950 TL 35.101
20.02.1998 3.673.071 TL 2.943.123
28.10.1994 - -
24.12.1993 - -
01.01.1993 - -
11.10.1991 - -
02.11.1990 - -

Diğer Filmleri