Russell Boyd

Russell Boyd

Doğum Bilgisi

21 Nisan 1944

Yaş

76


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özgürlük Yolu 24 Haziran 2011
Medyavizyon 3.598 30.342
Hayalet Sürücü 16 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 311.683 2.499.125
Dünyanın Uzak Ucu 28 Kasım 2003
Özen Film 223.806 1.333.123
Şaşkın Casus 10 Ağustos 2001
New Films 13.419 40.019
Doctor Dolittle 8 Ocak 1999
Özen Film 441.039 449.968
Yalancı 16 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Aşkın Gücü 8 Kasım 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Daima Genç 12 Mart 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Beyazlar Beceremez 18 Aralık 1992
Özen Film - -
Krokodil Dundee 2 15 Şubat 1991
UIP Türkiye - -