Rupert Gregson-Williams

Rupert Gregson-Williams

Doğum Yılı

1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 1.912.201 TL 108.504
28.12.2018 17.398.996 TL 1.100.819
24.08.2018 72.570 TL 4.885
13.07.2018 252.208 TL 17.787
02.06.2017 6.181.169 TL 472.966
25.11.2016 462.509 TL 32.848
08.07.2016 4.685.406 TL 376.128
13.06.2014 1.453.119 TL 125.413
28.02.2014 800.491 TL 64.920
23.08.2013 912.225 TL 76.100
10.02.2012 900.733 TL 84.350
25.03.2011 1.684.954 TL 154.099
13.08.2010 797.420 TL 80.151
06.02.2009 905.076 TL 98.834
15.08.2008 804.415 TL 91.127
20.06.2008 560.874 TL 62.081
14.12.2007 3.570.616 TL 464.487
07.09.2007 1.047.320 TL 125.306
22.09.2006 1.821.158 TL 225.668
25.08.2006 920.870 TL 128.537
23.09.2005 116.722 TL 16.861
05.09.2003 331.627 TL 58.160
31.01.2003 - -