Rupert Gregson-Williams

Rupert Gregson-Williams

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yeti Efsanesi 27 Eylül 2019
UIP 108.504 1.912.201
Aquaman 28 Aralık 2018
Warner Bros. 1.100.763 17.398.120
Edepsiz Kuklalar 24 Ağustos 2018
Pinema 4.885 72.570
Terminal 13 Temmuz 2018
Bir Film 17.787 252.208
Wonder Woman 2 Haziran 2017
Warner Bros. 472.966 6.181.169
Savaş Vadisi 25 Kasım 2016
Pinema 32.848 462.509
Tarzan Efsanesi 8 Temmuz 2016
Warner Bros. 376.128 4.685.406
Karışık Aile 13 Haziran 2014
Warner Bros. 125.413 1.453.119
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. 64.920 800.491
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. 76.100 912.225
Jack ve Jill 10 Şubat 2012
Warner Bros. 84.350 900.733
Warner Bros. 154.099 1.684.954
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. 80.151 797.420
Gerçek Masallar 6 Şubat 2009
UIP 98.834 905.076
Zohan’a Bulaşma 15 Ağustos 2008
Warner Bros. 91.127 804.415
Gelin Benim Olacak 20 Haziran 2008
Warner Bros. 62.081 560.874
Arı Filmi 14 Aralık 2007
UIP 464.487 3.570.616
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP 125.306 1.047.320
Click 22 Eylül 2006
Warner Bros. 225.668 1.821.158
Orman Çetesi (2006) 25 Ağustos 2006
UIP 128.537 920.870
Hotel Rwanda 23 Eylül 2005
Medyavizyon 16.861 116.722
Sevgi Her Şeydir 5 Eylül 2003
Warner Bros. 58.160 331.627
New Films - -