Roque Banos

Roque Banos


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.12.2018 92.067 TL 7.976
30.11.2018 611.322 TL 39.998
12.01.2018 881.159 TL 54.187
26.08.2016 1.172.054 TL 97.431
01.01.2016 681.409 TL 45.778
09.10.2015 294.798 TL 21.088
03.01.2014 225.821 TL 17.927
19.04.2013 1.077.262 TL 109.777
26.06.2009 157.045 TL 17.986
27.03.2009 172.141 TL 21.518
22.06.2007 210.662 TL 29.001
05.01.2007 108.798 TL 11.442
01.10.2004 4.834 TL 799
15.08.2003 82.662 TL 15.487
16.05.2003 - -
04.04.2003 27.192 TL 5.911
28.06.2002 12.753 TL 3.189
24.08.2001 4.085 TL 1.122
02.06.2000 20.587 TL 10.622