Ronald Bass

Ronald Bass

Doğum Bilgisi

26 Mart 1942

Yaş

78


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Bitmeden 11 Eylül 2015
Bir Film 18.218 212.115
Amelia 8 Ocak 2010
Tiglon 4.278 38.806
Aşkın Sırları 5 Mayıs 2000
UIP Türkiye 29.541 61.863
Kurda Tuzak 4 Haziran 1999
Özen Film 373.220 490.718
Aşkın Gücü 16 Nisan 1999
Pinema 88.557 96.615
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. Türkiye 450.495 524.923
Warner Bros. Türkiye - -
UIP Türkiye - -
Bir Oh Desem 2 Şubat 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Erkek Severse 2 Aralık 1994
UIP Türkiye - -
Yatağımdaki Düşman 10 Mayıs 1991
Özen Film - -
Yağmur Adam 12 Mayıs 1989
UIP Türkiye - -