Roger Pratt

Roger Pratt

Doğum Tarihi

27 Şubat 1947

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.08.2010 859.853 TL 97.516
23.01.2009 1.456.059 TL 168.687
29.08.2008 238.673 TL 26.318
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
29.11.2002 4.726.584 TL 1.111.378
10.05.2002 - -
07.09.2001 271.996 TL 86.531
16.03.2001 724.102 TL 237.478
09.06.2000 210.470 TL 94.157
02.10.1998 153.983 TL 140.806
02.05.1997 - -
03.03.1995 - -
24.02.1995 - -
07.05.1993 - -
07.02.1992 - -
13.10.1989 - -