Roger Deakins

Roger Deakins

Doğum Tarihi

24 Mayıs 1949

Yaş

73


Gelecek Filmler

Empire of Light Dram, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 ₺145.787 7.249
06.10.2017 ₺2.592.438 164.376
18.09.2015 ₺290.953 19.088
20.02.2015 ₺400.351 32.173
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
28.10.2011 ₺1.414.038 133.073
25.02.2011 ₺273.347 22.741
06.08.2010 ₺98.482 10.332
10.04.2009 ₺524.822 56.050
27.02.2009 ₺781.870 83.452
06.02.2009 ₺404.792 39.684
28.03.2008 ₺394.445 43.987
07.03.2008 ₺689.970 78.816
16.11.2007 ₺269.046 26.360
10.02.2006 ₺181.942 24.046
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
11.06.2004 ₺820.690 130.713
05.12.2003 ₺1.469.866 217.057
12.07.2002 ₺72.444 15.740
08.03.2002 ₺3.798.175 979.820
05.01.2001 ₺167.198 167.161
07.04.2000 ₺83.636 41.247
24.03.2000 ₺67.950 30.908
30.10.1998 ₺65.417 70.204
10.04.1998 ₺24.933 33.569
10.03.1995 - -
20.01.1995 - -
18.11.1994 - -
26.02.1993 - -
24.05.1991 - -
01.03.1991 - -