Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ben-Hur 9 Eylül 2016
UIP 254.358 3.315.720
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. 71.773 914.401
Seni Seviyorum Rio 13 Şubat 2015
M3 Film 3.845 48.996
Rio 2 11 Nisan 2014
Tiglon 450.521 4.841.505
Warner Bros. 865.412 10.206.484
Geçit Yok 19 Nisan 2013
UIP 24.350 260.248
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Rio 8 Nisan 2011
Tiglon 377.359 3.479.011
300 Spartalı 16 Mart 2007
Warner Bros. 807.443 6.384.398
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP 270.024 1.844.800
Carandiru 19 Aralık 2003
Barbar Film - -
Warner Bros. 279.870 1.500.093