Rodrigo Prieto

Rodrigo Prieto

Doğum Tarihi

23 Kasım 1965

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.04.2017 150.043 TL 9.311
13.01.2017 6.566.150 TL 468.861
07.02.2014 2.455.399 TL 188.047
30.11.2012 964.080 TL 75.360
20.01.2012 605.718 TL 60.042
15.04.2011 878.091 TL 99.871
28.01.2011 791.392 TL 66.677
24.09.2010 660.763 TL 57.298
08.01.2010 225.101 TL 19.281
17.04.2009 698.923 TL 70.161
02.11.2007 124.967 TL 12.572
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
24.03.2006 507.055 TL 60.438
26.11.2004 2.730.502 TL 336.096
21.05.2004 610.845 TL 95.399
24.10.2003 148.606 TL 23.549
30.05.2003 271.561 TL 45.747
28.03.2003 528.063 TL 85.316
14.02.2003 1.272.931 TL 267.617
05.10.2001 712.292 TL 226.414
29.06.2001 226.426 TL 82.187