Rodrigo Prieto

Rodrigo Prieto

Doğum Tarihi

23 Kasım 1965

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.04.2017 ₺150.043 9.311
13.01.2017 ₺6.566.150 468.861
07.02.2014 ₺2.455.399 188.047
30.11.2012 ₺964.080 75.360
20.01.2012 ₺605.718 60.042
15.04.2011 ₺878.091 99.871
28.01.2011 ₺791.392 66.677
24.09.2010 ₺660.763 57.298
08.01.2010 ₺225.101 19.281
17.04.2009 ₺698.923 70.161
02.11.2007 ₺124.967 12.572
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
24.03.2006 ₺507.055 60.438
26.11.2004 ₺2.730.502 336.096
21.05.2004 ₺610.845 95.399
24.10.2003 ₺148.606 23.549
30.05.2003 ₺271.561 45.747
28.03.2003 ₺528.063 85.316
14.02.2003 ₺1.272.931 267.617
05.10.2001 ₺712.292 226.414
29.06.2001 ₺226.426 82.187