Robert Richardson

Robert Richardson

Doğum Tarihi

27 Ağustos 1955

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.08.2019 7.978.380 TL 386.909
01.06.2018 428.006 TL 30.087
03.02.2017 308.500 TL 20.536
08.01.2016 2.007.890 TL 139.344
21.06.2013 8.379.741 TL 757.886
01.02.2013 1.723.541 TL 139.771
02.12.2011 1.383.279 TL 109.250
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
12.03.2010 2.262.684 TL 227.930
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454
09.03.2007 1.069.644 TL 117.522
18.02.2005 1.467.692 TL 206.034
23.04.2004 865.643 TL 124.960
02.01.2004 674.860 TL 88.073
10.01.2003 172.469 TL 33.305
02.06.2000 246.196 TL 120.126
05.05.2000 61.863 TL 29.541
09.10.1998 107.091 TL 82.868
13.03.1998 68.704 TL 96.926
13.02.1998 55.028 TL 85.444
05.04.1996 - -
22.03.1996 - -
23.12.1994 - -
08.07.1994 - -
18.12.1992 - -
27.03.1992 - -
27.09.1991 - -
13.04.1990 - -