Robert Forster

Robert Forster

Doğum Tarihi

13 Temmuz 1941

Yaş

79


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.03.2016 1.663.827 TL 122.438
19.06.2015 561.309 TL 49.052
10.05.2013 791.941 TL 76.958
24.02.2012 1.049.508 TL 91.862
24.07.2009 1.065.354 TL 120.946
06.07.2007 334.512 TL 44.636
09.06.2006 337.413 TL 46.488
21.04.2006 774.452 TL 99.869
04.07.2003 1.500.093 TL 279.870
23.05.2003 81.808 TL 17.039
05.04.2002 205.117 TL 45.204
13.10.2000 697.854 TL 344.686
12.02.1999 114.257 TL 102.334