Robert Elswit

Robert Elswit


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.11.2021 ₺98.040 3.540
13.07.2018 ₺5.325.875 414.227
08.12.2017 ₺190.555 13.816
03.02.2017 ₺20.988 1.247
31.07.2015 ₺8.520.107 719.045
08.05.2015 ₺34.158 2.283
28.11.2014 ₺248.472 16.152
31.08.2012 ₺1.362.065 127.817
23.12.2011 ₺6.399.174 640.819
24.12.2010 ₺706.152 63.570
06.08.2010 ₺2.368.052 252.612
19.03.2010 ₺300.582 29.054
12.06.2009 ₺130.758 13.985
20.03.2009 ₺956.007 100.527
15.02.2008 ₺221.672 24.994
23.11.2007 ₺863.293 88.733
17.03.2006 ₺738.169 93.206
17.02.2006 ₺125.982 13.486
27.02.2004 ₺435.796 67.709
21.06.2002 ₺98.407 24.857
09.03.2001 ₺158.382 55.182
31.03.2000 ₺172.297 77.472
14.05.1999 ₺301.683 240.639
13.02.1998 ₺20.602 31.651
26.12.1997 - -
12.05.1995 - -
12.06.1992 - -