Robert D. Yeoman

Robert D. Yeoman

Doğum Tarihi

10 Mart 1951

Yaş

70


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.07.2018 805.297 TL 50.181
29.07.2016 1.332.310 TL 97.990
28.08.2015 46.825 TL 3.430
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
11.04.2014 1.296.523 TL 88.965
09.08.2013 341.140 TL 33.443
25.05.2012 177.728 TL 15.184
02.09.2011 180.591 TL 16.640
06.08.2010 108.069 TL 10.120
16.01.2009 3.001.032 TL 327.348
21.12.2007 79.398 TL 8.451
03.03.2006 82.551 TL 9.820
09.09.2005 676.048 TL 92.464
11.03.2005 58.923 TL 7.362
22.03.2002 262.180 TL 54.313
30.06.2000 44.735 TL 21.847
13.08.1999 22.247 TL 13.068