Robert Carlyle

Robert Carlyle

Doğum Bilgisi

14 Nisan 1961

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
T2 Trainspotting 5 Mayıs 2017
Warner Bros. Türkiye 20.258 306.126
Turnuva 13 Kasım 2009
Pinema 6.555 64.500
28 Hafta Sonra 13 Temmuz 2007
Özen Film 103.566 824.899
Eragon 15 Aralık 2006
Özen Film 106.840 850.944
Angela nın Külleri 14 Nisan 2000
A&P Filmcilik 28.269 56.982
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869
Dünya Yetmez 14 Ocak 2000
UIP Türkiye 395.667 774.099
Anadan Doğma 19 Aralık 1997
Özen Film 91.915 51.974
Carla'nın Şarkısı 8 Kasım 1996
Belge Film - -
Trainspotting 27 Eylül 1996
Pinema - -