Rob Simonsen

Rob Simonsen

Doğum Tarihi

11 Mart 1978

Yaş

44


Gelecek Filmler

Balina Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

10 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.11.2021 ₺1.947.684 84.282
15.03.2019 ₺214.544 11.879
25.01.2019 ₺379.909 23.656
26.05.2017 ₺531.835 37.971
21.04.2017 ₺406.936 26.776
26.08.2016 ₺661.159 53.197
19.08.2016 ₺228.974 21.165
30.10.2015 ₺711.698 44.377
05.06.2015 ₺684.061 53.842
30.01.2015 ₺208.019 13.619
01.08.2014 ₺147.049 11.276
09.10.2009 ₺506.118 53.382
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.