Rob Simonsen

Rob Simonsen

Doğum Bilgisi

11 Mart 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İstila Altında 15 Mart 2019
Chantier 11.879 214.544
Olacak İş Değil 25 Ocak 2019
Chantier 23.656 379.909
Deha 26 Mayıs 2017
TME Films 37.971 531.835
Son Macera 21 Nisan 2017
Warner Bros. Türkiye 26.776 406.936
Oyun 26 Ağustos 2016
TME Films 53.197 661.159
Viral 19 Ağustos 2016
TME Films 21.165 228.974
Çok Pişmiş 30 Ekim 2015
TME Films 44.377 711.698
Ölümsüz Aşk 5 Haziran 2015
Pinema 53.842 684.061
Foxcatcher Takımı 30 Ocak 2015
Chantier 13.619 208.019
Keşke Burada Olsam 1 Ağustos 2014
Bir Film 11.276 147.049
Tiglon 53.382 506.118