Rob Simonsen

Rob Simonsen

Doğum Tarihi

11 Mart 1978

Yaş

46


Gelecek Filmler

Deadpool & Wolverine 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, IMAX, Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Temmuz 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.02.2023 ₺3.478.548 43.468
19.11.2021 ₺1.947.684 84.282
15.03.2019 ₺214.544 11.879
25.01.2019 ₺379.909 23.656
26.05.2017 ₺531.835 37.971
21.04.2017 ₺406.936 26.776
26.08.2016 ₺661.159 53.197
19.08.2016 ₺228.974 21.165
30.10.2015 ₺711.698 44.377
05.06.2015 ₺684.061 53.842
30.01.2015 ₺208.019 13.619
01.08.2014 ₺147.049 11.276
09.10.2009 ₺506.118 53.382
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.