Rob Schneider

Rob Schneider


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 80.151 797.420
Warner Bros. Türkiye 28.878 207.444
50 İlk Öpücük 30 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 148.142 943.486
Ateşli Piliç 11 Temmuz 2003
UIP Türkiye 72.762 363.057
Hayvan 7 Aralık 2001
Warner Bros. Türkiye 151.778 460.751
Erkek Jigolo 21 Nisan 2000
UIP Türkiye 138.365 286.555
Son Vuruş 11 Aralık 1998
Warner Bros. Türkiye 144.116 139.323
Pinokyo 24 Ocak 1997
Pinema - -
Çılgın Denizaltı 16 Ağustos 1996
Özen Film - -
Yargıç 24 Kasım 1995
Özen Film - -