Rob Cohen

Rob Cohen

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1949

Yaş

71


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kasırgada Vurgun 1 Haziran 2018
TME Films 68.525 913.360
Alex Cross 20 Eylül 2013
Özen Film 10.285 99.807
UIP 446.518 3.416.360
Görünmez Savaşçı 23 Eylül 2005
Warner Bros. 48.654 335.046
Yeni Nesil Ajan 13 Eylül 2002
Warner Bros. 297.959 1.127.558
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP 179.788 554.328
Saklı Seçilmişler 8 Aralık 2000
Özen Film 76.994 169.214
Günışığı 24 Ocak 1997
UIP - -
Ejder Yürek 20 Aralık 1996
UIP - -
UIP - -