Richard Griffiths

Richard Griffiths

Doğum Tarihi

31 Temmuz 1947

Ölüm Tarihi

28 Mart 2013 (Yaş 65)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2013 848.687 TL 67.705
02.12.2011 1.383.279 TL 109.250
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
06.02.2009 905.076 TL 98.834
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
25.05.2007 16.138 TL 2.408
26.11.2004 14.877 TL 2.086
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
29.11.2002 4.726.584 TL 1.111.378
21.06.2002 189.473 TL 45.778
01.02.2002 3.896.477 TL 1.173.068
14.04.2000 322.219 TL 174.091
02.08.1991 - -
19.07.1991 - -