Richard Donner

Richard Donner


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
16 Blok 17 Mart 2006
Özen Film 65.742 439.018
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 78.311 507.732
Cehennem Silahı 4 14 Ağustos 1998
Warner Bros. Türkiye 470.799 412.588
Komplo Teorisi 17 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Suikast Çemberi 29 Aralık 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Maverick 19 Ağustos 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Cehennem Silahı 3 25 Eylül 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Cehennem Silahı 2 24 Kasım 1989
Warner Bros. Türkiye - -
Cehennem Silahı 29 Eylül 1989
Warner Bros. Türkiye - -