Rhona Mitra

Rhona Mitra

Doğum Bilgisi

9 Ağustos 1976

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Daire 10 Nisan 2015
Chantier 23.854 317.918
Warner Bros. Türkiye 72.594 598.162
Tetikçi 11 Mayıs 2007
UIP Türkiye 54.367 457.684
23 Numara 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 253.761 2.009.876
Takıldım Sana 26 Mart 2004
Özen Film 22.028 121.182
New Films - -
UIP Türkiye 58.529 315.785
Yüzleşme 12 Ocak 2001
Warner Bros. Türkiye 82.985 203.238
Görünmeyen Tehlike 8 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 325.134 712.601