Reşit Gözdamla

Reşit Gözdamla


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.08.2019 7.159.336 TL 451.410
18.01.2019 2.897.230 TL 219.898
17.08.2018 7.547.432 TL 633.391
15.06.2018 3.903.044 TL 339.737
01.09.2017 5.638.713 TL 476.880
16.09.2016 349.682 TL 33.115
02.09.2016 2.980.134 TL 277.596
01.07.2016 2.392.485 TL 226.349
09.10.2015 8.097.446 TL 718.521
10.07.2015 2.883.393 TL 289.327
22.05.2015 395.187 TL 38.709
23.01.2015 25.198 TL 2.807
09.05.2014 153.020 TL 15.614
11.10.2013 1.114.721 TL 120.247
13.09.2013 2.144.929 TL 242.215
02.12.2011 4.401.327 TL 514.331
23.10.2009 2.092.067 TL 268.119
04.09.2009 19.110 TL 2.801
16.11.2007 2.095.398 TL 301.220