Reşit Gözdamla

Reşit Gözdamla


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.02.2022 ₺3.473.984 128.679
09.08.2019 ₺7.159.336 451.410
18.01.2019 ₺2.897.230 219.898
17.08.2018 ₺7.547.432 633.391
15.06.2018 ₺3.903.044 339.737
01.09.2017 ₺5.638.713 476.880
16.09.2016 ₺349.682 33.115
02.09.2016 ₺2.980.134 277.596
01.07.2016 ₺2.392.485 226.349
09.10.2015 ₺8.097.446 718.521
10.07.2015 ₺2.883.393 289.327
22.05.2015 ₺395.187 38.709
23.01.2015 ₺25.198 2.807
09.05.2014 ₺153.020 15.614
11.10.2013 ₺1.114.721 120.247
13.09.2013 ₺2.144.929 242.215
02.12.2011 ₺4.401.327 514.331
23.10.2009 ₺2.092.067 268.119
04.09.2009 ₺19.110 2.801
16.11.2007 ₺2.095.398 301.220