Renny Harlin

Renny Harlin


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Toz Ol 9 Eylül 2016
Chantier 34.280 376.365
Pinema 541.954 6.313.909
Şeytan Geçidi 6 Eylül 2013
Pinema 8.571 97.222
12 Tuzak 19 Haziran 2009
Tiglon 22.672 158.358
Beyin Avcıları 4 Kasım 2005
Özen Film 73.443 504.184
Warner Bros. Türkiye 168.945 1.055.333
Yarışçı 24 Ağustos 2001
Warner Bros. Türkiye 151.097 450.674
Mavi Korku 26 Kasım 1999
Warner Bros. Türkiye 444.686 709.890
UIP Türkiye - -
Korsan 19 Nisan 1996
Özen Film - -
Dağcı 14 Ocak 1994
Özen Film - -
Zor Ölüm 2 22 Şubat 1991
Özen Film - -
Rock'n Roll Dedektifi 16 Kasım 1990
Özen Film - -