Rene Russo

Rene Russo

Doğum Bilgisi

17 Şubat 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Daha Yeni Başladık 18 Mayıs 2018
Bir Film 10.416 134.803
Stajyer 25 Eylül 2015
Warner Bros. Türkiye 126.963 2.057.697
Gece Vurgunu 28 Kasım 2014
CGV Mars D. 16.152 248.472
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Kirli Para 28 Nisan 2006
Warner Bros. Türkiye 32.006 245.254
Showtime 12 Nisan 2002
Warner Bros. Türkiye 199.896 824.003
İkili Oyun 19 Kasım 1999
UIP Türkiye 212.100 421.534
Cehennem Silahı 4 14 Ağustos 1998
Warner Bros. Türkiye 470.799 412.588
Fidye 21 Şubat 1997
UIP Türkiye - -
Aşkın Gücü 8 Kasım 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Tut Şu Bücürü 22 Mart 1996
UIP Türkiye - -
Tehdit 26 Mayıs 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Ateş Hattında 8 Ekim 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Cehennem Silahı 3 25 Eylül 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Yaşam Savaşı 12 Haziran 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Birinci Takım 30 Mart 1990
Met Film - -