Remi Adefarasin

Remi Adefarasin

Doğum Tarihi

2 Şubat 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.03.2019 200.258 TL 11.597
17.06.2016 3.246.721 TL 266.323
26.02.2016 170.323 TL 13.739
24.12.2010 1.199.776 TL 105.815
23.11.2007 1.099.808 TL 114.498
16.06.2006 13.482 TL 2.162
17.02.2006 737.933 TL 84.920
13.05.2005 221.374 TL 30.734
16.04.2004 507.843 TL 86.466
06.06.2003 485.393 TL 85.710
13.09.2002 624.544 TL 133.506
18.12.1998 186.696 TL 156.683
11.12.1998 110.277 TL 99.803