Remi Adefarasin

Remi Adefarasin

Doğum Bilgisi

2 Şubat 1948

Yaş

72


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşktan Kaçılmaz 29 Mart 2019
Bir Film 11.597 200.258
Senden Önce Ben 17 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 266.323 3.246.721
Chantier 13.739 170.323
Zor Baba 3 24 Aralık 2010
UIP Türkiye 105.815 1.199.776
Elizabeth: Altın Çağ 23 Kasım 2007
UIP Türkiye 114.498 1.099.808
Yalnız Sen 16 Haziran 2006
Özen Film 2.162 13.482
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933
Babamın Kabusu 13 Mayıs 2005
Warner Bros. Türkiye 30.734 221.374
Perili Köşk 16 Nisan 2004
UIP Türkiye 86.466 507.843
Johnny English 6 Haziran 2003
UIP Türkiye 85.710 485.393
Bir Erkek Hakkında 13 Eylül 2002
UIP Türkiye 133.506 624.544
Rastlantının Böylesi 18 Aralık 1998
Warner Bros. Türkiye 156.683 186.696
Elizabeth 11 Aralık 1998
Pinema 99.803 110.277