Ray Stevenson

Ray Stevenson

Doğum Bilgisi

25 Mayıs 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
TME Films 227.531 2.475.879
Büyük Oyun 3 Temmuz 2015
TME Films 19.832 211.900
TME Films 320.843 4.051.315
Uyumsuz 18 Nisan 2014
Tiglon 183.618 2.052.322
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
G.I. Joe: Misilleme 29 Mart 2013
UIP Türkiye 280.927 3.132.722
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Yedek Polisler 1 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 35.772 373.090
Tanrının Kitabı 5 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 127.045 1.240.570
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP Türkiye 360.308 2.353.062