Ramin Djawadi

Ramin Djawadi

Doğum Bilgisi

19 Temmuz 1974

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Corgi 26 Nisan 2019
CGV Mars D. 87.307 1.365.483
Uzun Kabus 12 Ekim 2018
Warner Bros. 94.958 1.266.849
Zamanda Kıvrılma 20 Nisan 2018
UIP 28.992 389.987
Aramızdaki Sözler 12 Ocak 2018
TME Films 11.324 164.636
Çin Seddi 30 Aralık 2016
UIP 390.023 5.514.128
Warcraft 3 Haziran 2016
UIP 599.787 7.746.558
UIP 302.162 3.507.434
Medyavizyon 72.641 856.411
Pasifik Savaşı 19 Temmuz 2013
Warner Bros. 142.074 1.732.722
UIP 202.725 2.090.544
Düşmanı Korurken 10 Şubat 2012
UIP 86.521 935.540
Korku Gecesi 23 Eylül 2011
UIP 53.676 567.214
UIP 175.358 2.014.345
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400
Çılgın Dostlar 2 16 Ocak 2009
Tiglon 118.557 860.321
Doğmamış (2009) 9 Ocak 2009
UIP 143.588 1.260.782
Beni Aya Uçur 5 Eylül 2008
R Film 53.209 640.439
Şantaj 16 Mayıs 2008
Warner Bros. 39.634 336.758
Iron Man 2 Mayıs 2008
UIP 261.693 2.087.956
Mr. Brooks 1 Haziran 2007
UNP 76.513 675.478
Çılgın Dostlar 29 Aralık 2006
Warner Bros. 208.337 1.716.155
Aşka Sor 14 Nisan 2006
Warner Bros. 40.502 323.623
Blade: Trinity 24 Aralık 2004
Warner Bros. 195.675 1.242.654