Ramin Djawadi

Ramin Djawadi

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1974

Yaş

47


Gelecek Filmler

The Man from Toronto Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Ağustos 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.08.2021 ₺1.035.795 42.295
26.04.2019 ₺1.365.703 87.329
12.10.2018 ₺1.266.849 94.958
20.04.2018 ₺389.987 28.992
12.01.2018 ₺164.636 11.324
30.12.2016 ₺5.514.128 390.023
03.06.2016 ₺7.746.558 599.787
03.10.2014 ₺3.507.434 302.162
04.04.2014 ₺856.411 72.641
19.07.2013 ₺1.732.722 142.074
05.10.2012 ₺2.090.544 202.725
10.02.2012 ₺935.540 86.521
23.09.2011 ₺567.214 53.676
15.10.2010 ₺2.014.345 175.358
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
16.01.2009 ₺860.321 118.557
09.01.2009 ₺1.260.782 143.588
05.09.2008 ₺640.439 53.209
16.05.2008 ₺336.758 39.634
02.05.2008 ₺2.087.956 261.693
01.06.2007 ₺675.478 76.513
29.12.2006 ₺1.716.155 208.337
14.04.2006 ₺323.623 40.502
24.12.2004 ₺1.242.654 195.675

Diğer Filmleri