Ramin Djawadi

Ramin Djawadi

Doğum Tarihi

19 Temmuz 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.04.2019 1.365.703 TL 87.329
12.10.2018 1.266.849 TL 94.958
20.04.2018 389.987 TL 28.992
12.01.2018 164.636 TL 11.324
30.12.2016 5.514.128 TL 390.023
03.06.2016 7.746.558 TL 599.787
03.10.2014 3.507.434 TL 302.162
04.04.2014 856.411 TL 72.641
19.07.2013 1.732.722 TL 142.074
05.10.2012 2.090.544 TL 202.725
10.02.2012 935.540 TL 86.521
23.09.2011 567.214 TL 53.676
15.10.2010 2.014.345 TL 175.358
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
16.01.2009 860.321 TL 118.557
09.01.2009 1.260.782 TL 143.588
05.09.2008 640.439 TL 53.209
16.05.2008 336.758 TL 39.634
02.05.2008 2.087.956 TL 261.693
01.06.2007 675.478 TL 76.513
29.12.2006 1.716.155 TL 208.337
14.04.2006 323.623 TL 40.502
24.12.2004 1.242.654 TL 195.675

Diğer Filmleri