Radha Mitchell

Radha Mitchell

Doğum Tarihi

12 Kasım 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Düşkapanı Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

19 Mart 2021
Run Hide Fight Aksiyon

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.04.2017 88.430 TL 6.975
04.03.2016 1.663.827 TL 122.438
26.07.2013 578.379 TL 55.906
10.05.2013 791.941 TL 76.958
09.11.2012 1.034.811 TL 87.128
16.04.2010 269.283 TL 30.684
25.09.2009 1.773.463 TL 177.958
03.04.2009 222.148 TL 25.726
27.06.2008 116.909 TL 16.543
13.10.2006 654.300 TL 82.858
22.04.2005 38.567 TL 4.961
18.02.2005 452.342 TL 62.604
17.09.2004 526.835 TL 78.231
13.06.2003 506.124 TL 94.552
19.05.2000 157.558 TL 85.641