Rachel Portman

Rachel Portman

Doğum Tarihi

11 Aralık 1960

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.05.2017 85.173 TL 6.222
27.05.2016 39.424 TL 2.315
06.06.2014 468.120 TL 45.905
13.04.2012 973.103 TL 101.592
16.03.2012 291.100 TL 28.800
14.10.2011 1.597.479 TL 150.144
29.04.2011 376.717 TL 41.155
31.10.2008 220.288 TL 21.753
04.08.2006 1.653.576 TL 213.146
02.12.2005 235.748 TL 28.718
17.12.2004 319.874 TL 40.706
02.04.2004 782.840 TL 126.271
27.02.2004 1.176.978 TL 182.050
07.06.2002 347.488 TL 101.187
16.03.2001 724.102 TL 237.478
17.03.2000 214.326 TL 92.416
24.09.1999 22.983 TL 13.989
03.07.1998 27.869 TL 32.353
12.09.1997 - -
14.02.1997 - -
03.03.1995 - -
10.02.1995 - -