Pietro Scalia

Doğum Tarihi

17 Mart 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.05.2018 2.270.058 TL 146.669
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
06.01.2017 78.251 TL 5.062
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
08.05.2015 161.658 TL 13.024
25.04.2014 7.663.076 TL 652.628
01.06.2012 3.507.584 TL 333.943
14.05.2010 4.581.236 TL 492.484
19.12.2008 2.005.631 TL 207.759
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
29.06.2007 10.345 TL 1.417
09.02.2007 1.189.117 TL 149.399
10.02.2006 1.297.960 TL 159.660
01.03.2002 738.269 TL 201.540
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550
04.09.1998 84.016 TL 91.354
01.05.1998 235.546 TL 306.962
13.12.1996 - -
11.08.1995 - -
17.03.1995 - -
27.03.1992 - -