Pietro Scalia

Doğum Tarihi

17 Mart 1960

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.05.2018 ₺2.270.058 146.669
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
06.01.2017 ₺78.251 5.062
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
08.05.2015 ₺161.658 13.024
25.04.2014 ₺7.663.076 652.628
01.06.2012 ₺3.507.584 333.943
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
19.12.2008 ₺2.005.631 207.759
18.01.2008 ₺1.620.394 183.213
29.06.2007 ₺10.345 1.417
09.02.2007 ₺1.189.117 149.399
10.02.2006 ₺1.297.960 159.660
01.03.2002 ₺738.269 201.540
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550
04.09.1998 ₺84.016 91.354
01.05.1998 ₺235.546 306.962
13.12.1996 - -
11.08.1995 - -
17.03.1995 - -
27.03.1992 - -