Philippe Rombi

Philippe Rombi


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özen Film 68.847 1.039.313
Tutku Oyunu 8 Eylül 2017
Başka Sinema 10.418 133.803
Frantz 25 Kasım 2016
M3 Film 10.475 121.476
Yeni Kız Arkadaşım 31 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 1.456 21.026
Asteriks: Roma Sitesi 27 Şubat 2015
CGV Mars D. 120.895 1.439.282
Genç ve Güzel 27 Aralık 2013
M3 Film 6.214 70.695
Evde 24 Mayıs 2013
M3 Film 3.449 29.475
Kadın İsterse 20 Mayıs 2011
M3 Film 7.597 79.411
Ateşkes 7 Nisan 2006
Bir Film 16.153 101.044
Beş Kere İki 24 Aralık 2004
Chantier 17.753 136.878
Bir Film 27.217 175.355
Havuz 29 Ağustos 2003
Chantier 24.475 72.076
Kumun Altında 30 Mayıs 2003
Pi Film - -