Phedon Papamichael

Phedon Papamichael


Gelecek Filmler

Indiana Jones ve Kader Kadranı Aksiyon, IMAX, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Haziran 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.11.2019 ₺2.408.864 106.680
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
21.03.2014 ₺1.229.374 100.118
24.02.2012 ₺1.049.508 91.862
25.11.2011 ₺761.032 63.588
09.07.2010 ₺2.274.639 250.480
02.11.2007 ₺356.595 38.903
02.03.2007 ₺937.788 106.289
10.03.2006 ₺510.015 64.778
10.02.2006 ₺114.517 15.887
18.02.2005 ₺125.723 17.596
15.08.2003 ₺912.836 167.934
17.01.2003 - -
02.11.2001 ₺1.195.008 347.454
03.11.2000 ₺248.735 105.664
09.04.1999 ₺300.331 278.246
17.04.1998 ₺97.363 137.244
01.12.1995 - -
22.04.1994 - -
01.01.1993 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.