Phedon Papamichael

Phedon Papamichael


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.11.2019 ₺2.408.864 106.680
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
21.03.2014 ₺1.229.374 100.118
24.02.2012 ₺1.049.508 91.862
25.11.2011 ₺761.032 63.588
09.07.2010 ₺2.274.639 250.480
02.11.2007 ₺356.595 38.903
02.03.2007 ₺937.788 106.289
10.03.2006 ₺510.015 64.778
10.02.2006 ₺114.517 15.887
18.02.2005 ₺125.723 17.596
15.08.2003 ₺912.836 167.934
17.01.2003 - -
02.11.2001 ₺1.195.008 347.454
03.11.2000 ₺248.735 105.664
09.04.1999 ₺300.331 278.246
17.04.1998 ₺97.363 137.244
01.12.1995 - -
22.04.1994 - -
01.01.1993 - -