Peter Teschner


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.02.2017 575.470 TL 37.494
23.01.2015 156.479 TL 9.524
10.05.2013 143.013 TL 12.203
12.08.2011 1.236.889 TL 108.221
03.09.2010 990.230 TL 102.423
25.04.2008 70.640 TL 8.228
18.04.2008 591.266 TL 66.803
01.12.2006 468.860 TL 53.972
22.10.2004 148.387 TL 22.850
21.11.2003 296.952 TL 48.374
09.11.2001 626.732 TL 214.867
24.11.2000 1.090.260 TL 490.997
21.07.2000 328.859 TL 155.303
07.01.2000 242.094 TL 118.528
08.01.1999 449.968 TL 441.039
19.01.1996 - -
10.02.1995 - -

Diğer Filmleri