Peter Teschner


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.02.2017 ₺575.470 37.494
23.01.2015 ₺156.479 9.524
10.05.2013 ₺143.013 12.203
12.08.2011 ₺1.236.889 108.221
03.09.2010 ₺990.230 102.423
25.04.2008 ₺70.640 8.228
18.04.2008 ₺591.266 66.803
01.12.2006 ₺468.860 53.972
22.10.2004 ₺148.387 22.850
21.11.2003 ₺296.952 48.374
09.11.2001 ₺626.732 214.867
24.11.2000 ₺1.090.260 490.997
21.07.2000 ₺328.859 155.303
07.01.2000 ₺242.094 118.528
08.01.1999 ₺449.968 441.039
19.01.1996 - -
10.02.1995 - -