Peter Suschitzky

Peter Suschitzky

Doğum Tarihi

25 Temmuz 1941

Yaş

79


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.01.2015 120.720 TL 8.242
28.06.2013 2.012.220 TL 199.760
10.08.2012 241.589 TL 20.718
25.11.2011 410.792 TL 35.074
30.11.2007 261.103 TL 27.960
01.12.2006 378.747 TL 45.626
09.12.2005 539.576 TL 71.857
29.12.2000 196.133 TL 83.503
24.12.1999 83.233 TL 42.249
08.05.1998 246.515 TL 337.360
23.05.1997 - -
11.04.1997 - -
11.04.1997 - -
10.03.1995 - -
06.05.1994 - -
10.09.1993 - -