Peter Stormare

Peter Stormare

Doğum Bilgisi

27 Ağustos 1953

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suikastçı 3 Mayıs 2019
CJ Entertainment Turkey 15.396 259.162
John Wick 2 10 Şubat 2017
Chantier 728.965 9.189.312
Her Şey Güzel Olacak 11 Eylül 2015
M3 Film 2.996 38.399
Sibirya Mafyası 22 Mayıs 2015
MC Film 1.371 13.336
Madagaskar Penguenleri 28 Kasım 2014
TME Films 586.325 5.747.686
Liseli Polisler 2 8 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 44.211 514.336
Sıfır Teorisi 25 Nisan 2014
M3 Film 5.836 55.636
Zor Kazanç 12 Temmuz 2013
UIP Türkiye 25.456 290.187
Geçit Yok 19 Nisan 2013
UIP Türkiye 24.350 260.248
UIP Türkiye 285.957 3.387.081
İsyan 20 Temmuz 2012
UIP Türkiye 35.176 348.795
Suçlu Kim? 6 Mayıs 2011
Pinema 19.555 201.291
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
Dr. Parnassus 2 Nisan 2010
UIP Türkiye 33.792 357.238
Tiglon 74.676 500.697
Anamorf 5 Eylül 2008
Özen Film 48.903 440.507
Sıradışı 6 Nisan 2007
UNP 158.968 1.359.102
Çılgın Kardeşler 9 Aralık 2005
Warner Bros. Türkiye 58.267 464.903
Constantine 11 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 371.281 2.440.026
Çılgın İkili 2 3 Ekim 2003
Warner Bros. Türkiye 109.385 630.297
Smokin 3 Ocak 2003
UIP Türkiye 114.707 515.628
Azınlık Raporu 27 Eylül 2002
Özen Film 537.362 2.279.597
Gizli Ortak 30 Ağustos 2002
UIP Türkiye 100.833 458.867
Rüzgarla Konuşanlar 9 Ağustos 2002
Özen Film 107.424 394.809
Ölümün Maskesi 4 Mayıs 2001
Özen Film 32.136 67.290
Çikolata 16 Mart 2001
UIP Türkiye 237.478 724.102
Karanlıkta Dans 1 Aralık 2000
Warner Bros. Türkiye 91.128 220.962
Sırlar Oteli 3 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 105.664 248.735
Buzuldan Gelen Adam 28 Mayıs 1999
Özen Film 12.242 13.076
Sekiz Milimetre 14 Mayıs 1999
Warner Bros. Türkiye 240.639 301.683
UIP Türkiye 319.280 158.555
Fargo 11 Ekim 1996
Umut Sanat - -