Peter Menzies Jr.

Peter Menzies Jr.


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tavşan Peter 23 Şubat 2018
Warner Bros. Türkiye 165.986 2.055.222
Mısır Tanrıları 26 Şubat 2016
TME Films 363.259 4.777.896
Cehennem Melekleri 3 15 Ağustos 2014
Medyavizyon 694.845 6.985.717
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP Türkiye 67.329 670.831
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 476.597 4.811.400
The Incredible Hulk 13 Haziran 2008
UIP Türkiye 208.775 1.583.715
Büyük Baskın 29 Haziran 2007
Avşar Film 1.417 10.345
Telefondaki Yabancı 14 Nisan 2006
Warner Bros. Türkiye 47.892 321.206
Dört Kardeş 30 Eylül 2005
UIP Türkiye 29.876 230.431
Warner Bros. Türkiye 74.110 553.270
Warner Bros. Türkiye 195.906 1.061.211
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP Türkiye 314.321 993.177
Kutsanmış Çocuk 20 Nisan 2001
Warner Bros. Türkiye 106.124 255.505
İçimdeki Çocuk 9 Şubat 2001
UIP Türkiye 212.444 546.079
13. Savaşçı 10 Aralık 1999
A&P Filmcilik 229.924 409.300
Sel 24 Nisan 1998
Pinema 35.025 31.476
Zor Ölüm 3 27 Ekim 1995
Özen Film - -