Peter Menzies Jr.

Peter Menzies Jr.


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tavşan Peter 23 Şubat 2018
Warner Bros. 165.986 2.055.222
Mısır Tanrıları 26 Şubat 2016
TME Films 363.259 4.777.896
Cehennem Melekleri 3 15 Ağustos 2014
Medyavizyon 694.845 6.985.717
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP 67.329 670.831
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400
The Incredible Hulk 13 Haziran 2008
UIP 208.775 1.583.715
Büyük Baskın 29 Haziran 2007
Avşar Film 1.417 10.345
Telefondaki Yabancı 14 Nisan 2006
Warner Bros. 47.892 321.206
Dört Kardeş 30 Eylül 2005
UIP 29.876 230.431
Warner Bros. 74.110 553.270
Warner Bros. 195.906 1.061.211
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP 314.321 993.177
Kutsanmış Çocuk 20 Nisan 2001
Warner Bros. 106.124 255.505
İçimdeki Çocuk 9 Şubat 2001
UIP 212.444 546.079
13. Savaşçı 10 Aralık 1999
A&P Filmcilik 229.924 409.300
Sel 24 Nisan 1998
Pinema 35.025 31.476
Zor Ölüm 3 27 Ekim 1995
Özen Film - -