Peter Menzies Jr.

Peter Menzies Jr.


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.02.2018 2.055.222 TL 165.986
26.02.2016 4.777.896 TL 363.259
15.08.2014 6.985.717 TL 694.845
30.12.2011 670.831 TL 67.329
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
13.06.2008 1.583.715 TL 208.775
29.06.2007 10.345 TL 1.417
14.04.2006 321.206 TL 47.892
30.09.2005 230.431 TL 29.876
01.04.2005 553.270 TL 74.110
29.08.2003 1.061.211 TL 195.906
21.09.2001 993.177 TL 314.321
20.04.2001 255.505 TL 106.124
09.02.2001 546.079 TL 212.444
10.12.1999 409.300 TL 229.924
24.04.1998 31.476 TL 35.025
27.10.1995 - -
09.09.1994 - -
12.02.1993 - -