Peter Lyons Collister

Peter Lyons Collister

Doğum Bilgisi

9 Mart 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 4.636 54.900
Hop 13 Mayıs 2011
UIP Türkiye 129.821 1.184.752
Alvin ve Sincaplar 14 Aralık 2007
Özen Film 66.105 528.620
Garfield 2 18 Ağustos 2006
Özen Film 357.822 2.433.833
Dehşet Sokağı 4 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 123.489 835.393
Kazara Zengin 8 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 148.673 723.905
Hayvan 7 Aralık 2001
Warner Bros. Türkiye 151.778 460.751
Erkek Jigolo 21 Nisan 2000
UIP Türkiye 138.365 286.555
UIP Türkiye - -
Halloween 4 6 Nisan 1990
Avşar Film - -