Peter Deming

Peter Deming

Doğum Tarihi

13 Aralık 1957

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.09.2020 546.524 TL 29.324
10.06.2016 8.744.056 TL 747.288
08.03.2013 2.170.505 TL 183.351
27.04.2012 1.205.193 TL 127.599
15.04.2011 1.754.348 TL 185.241
08.04.2011 284.550 TL 27.538
16.10.2009 493.734 TL 56.240
13.01.2006 1.185.879 TL 139.650
24.12.2004 71.726 TL 9.762
21.05.2004 280.105 TL 44.068
25.10.2002 - -
05.04.2002 205.117 TL 45.204
22.02.2002 533.461 TL 152.915
28.04.2000 452.758 TL 243.668
25.02.2000 124.008 TL 50.968
27.03.1998 85.642 TL 127.125
02.01.1998 13.363 TL 22.088
31.10.1997 9.674 TL 511
29.10.1993 - -
29.05.1992 - -