Peter Berg

Peter Berg


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mile 22 14 Eylül 2018
Pinema 59.189 781.601
Kara Gün 23 Haziran 2017
TME Films 9.572 137.376
TME Films 72.083 881.041
Son Kalan 28 Şubat 2014
Chantier 16.466 171.559
Battleship 20 Nisan 2012
UIP 284.176 2.621.980
Hancock 4 Temmuz 2008
Warner Bros. 326.431 2.603.356
Krallık 2 Kasım 2007
UIP 66.207 604.935
Collateral 15 Ekim 2004
UIP 242.950 1.720.733
Salako Romano 18 Ocak 2002
UIP 24.181 87.896
Hiç Hesapta Yokken 16 Temmuz 1999
Warner Bros. 90.907 121.831
Kaçak Aşıklar 2 Haziran 1995
Umut Sanat - -
Şok 3 Ağustos 1990
Özen Film - -