Pete Postlethwaite

Pete Postlethwaite

Doğum Tarihi

7 Şubat 1946

Ölüm Tarihi

2 Ocak 2011 (Yaş 64)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.12.2010 ₺706.152 63.570
30.07.2010 ₺11.108.953 1.107.555
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
29.08.2008 ₺238.673 26.318
06.06.2006 ₺1.427.554 206.193
02.06.2006 ₺298.497 37.156
17.02.2006 ₺338.013 46.266
22.07.2005 ₺828.846 125.901
15.03.2002 ₺215.168 47.753
27.02.1998 ₺135.496 201.098
19.09.1997 ₺158.555 319.280
21.03.1997 - -
20.12.1996 - -
15.12.1995 - -
25.02.1994 - -
11.02.1994 - -
01.01.1993 - -
11.09.1992 - -
25.10.1991 - -

Diğer Filmleri