Pete Postlethwaite

Pete Postlethwaite

Doğum Bilgisi

7 Şubat 1946

Yaş

74


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 63.570 706.152
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 476.597 4.811.400
Kayıp Yüzük 29 Ağustos 2008
Tiglon 26.318 238.673
Omen 6 Haziran 2006
Özen Film 206.193 1.427.554
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 37.156 298.497
UIP Türkiye 46.266 338.013
Karanlık Su 22 Temmuz 2005
UIP Türkiye 125.901 828.846
Çok Özel Haber 15 Mart 2002
UIP Türkiye 47.753 215.168
Amistad 27 Şubat 1998
UIP Türkiye 201.098 135.496
UIP Türkiye 319.280 158.555
Romeo Ve Juliet 21 Mart 1997
Özen Film - -
Ejder Yürek 20 Aralık 1996
UIP Türkiye - -
Olağan Şüpheliler 15 Aralık 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Babam İçin 25 Şubat 1994
UIP Türkiye - -
Su Şehri 11 Şubat 1994
Film Pop - -
Son Mohikan 1 Ocak 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Yaratık 3 11 Eylül 1992
Özen Film - -
Hamlet 25 Ekim 1991
Standard Film - -