Paul Walker

Paul Walker

Doğum Bilgisi

12 Eylül 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Yasak Bölge 16 Mayıs 2014
UIP Türkiye 107.537 1.141.400
Hızlı ve Korkusuz 11 Nisan 2014
Özen Film 33.535 339.502
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP Türkiye 1.180.105 11.225.845
UIP Türkiye 665.624 6.037.189
Hızlı ve Öfkeli 4 3 Nisan 2009
UIP Türkiye 379.827 3.172.155
Maviliklere Doğru 25 Kasım 2005
Özen Film 27.731 202.695
Yeni Yıl 31 Aralık 2004
Warner Bros. Türkiye 24.328 210.767
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 78.311 507.732
Dünyanın Uzak Ucu 28 Kasım 2003
Özen Film 223.806 1.333.123
UIP Türkiye 178.006 909.127
Asla Yabancılarla Oynama 30 Ağustos 2002
Özen Film 65.350 229.562
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP Türkiye 179.788 554.328
Saklı Seçilmişler 8 Aralık 2000
Özen Film 76.994 169.214