Paul Walker

Paul Walker

Doğum Tarihi

12 Eylül 1973

Ölüm Tarihi

30 Kasım 2013 (Yaş 40)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.04.2015 32.132.000 TL 2.961.089
16.05.2014 1.141.400 TL 107.537
11.04.2014 339.502 TL 33.535
24.05.2013 11.225.845 TL 1.180.105
29.04.2011 6.037.189 TL 665.624
03.04.2009 3.172.155 TL 379.827
25.11.2005 202.695 TL 27.731
31.12.2004 210.767 TL 24.328
09.01.2004 507.732 TL 78.311
28.11.2003 1.333.123 TL 223.806
18.07.2003 909.127 TL 178.006
30.08.2002 229.562 TL 65.350
02.11.2001 554.328 TL 179.788
08.12.2000 169.214 TL 76.994

Diğer Filmleri