Paul Walker

Paul Walker

Doğum Tarihi

12 Eylül 1973

Ölüm Tarihi

30 Kasım 2013 (Yaş 40)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
16.05.2014 ₺1.141.400 107.537
11.04.2014 ₺339.502 33.535
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
29.04.2011 ₺6.037.189 665.624
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
25.11.2005 ₺202.695 27.731
31.12.2004 ₺210.767 24.328
09.01.2004 ₺507.732 78.311
28.11.2003 ₺1.333.123 223.806
18.07.2003 ₺909.127 178.006
30.08.2002 ₺229.562 65.350
02.11.2001 ₺554.328 179.788
08.12.2000 ₺169.214 76.994

Diğer Filmleri