Paul Sarossy

Paul Sarossy

Doğum Bilgisi

24 Nisan 1963

Yaş

57


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

35 Milim

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hatırla 22 Temmuz 2016
M3 Film 5.303 75.989
Kayıp Çocuk 2 Ocak 2015
CGV Mars D. 5.274 74.500
Büyük Hata 9 Temmuz 2010
UIP 33.438 357.884
İkili Oyun (2008) 4 Nisan 2008
Best Line 28.396 224.524
Charlie İş Başında 29 Şubat 2008
Pinema 3.673 31.508
Lanetli Ada 3 Kasım 2006
UNP 37.561 318.044
Bulutların Üstünde 19 Kasım 2004
Warner Bros. 35.600 279.850
Felicia'nın Yolculuğu 4 Ağustos 2000
Medyavizyon 5.356 13.655
Başka Bir Dünya 28 Ağustos 1998
Umut Sanat 18.477 17.385
Bir Koca Şart mı? 26 Haziran 1998
Özen Film 55.137 49.180