Paul Reiser

Paul Reiser

Doğum Bilgisi

30 Mart 1957

Yaş

63


Gelecek Filmler

Fatherhood Dram, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Whiplash 16 Ocak 2015
M3 Film 126.211 1.834.388
Onunla Bir Gece 29 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 94.070 253.798
İkimizin Hikayesi 30 Haziran 2000
Warner Bros. Türkiye 379.790 774.741
Bir Aşk Dört Nikah 23 Ağustos 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Çılgınlar 18 Ocak 1991
UIP Türkiye - -