Patrick Kennedy

Patrick Kennedy

Doğum Bilgisi

26 Ağustos 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
PinemArt 17.822 275.919
Hedefteki Adam 12 Eylül 2014
Pinema 29.301 378.068
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP Türkiye 46.964 534.850
UIP Türkiye 1.171.979 13.135.550
Aşkın Son Mevsimi 7 Mayıs 2010
Tiglon 31.754 305.477
Kefaret 26 Ekim 2007
UIP Türkiye 81.851 754.442
İyi Bir Yıl 10 Kasım 2006
Özen Film 70.321 626.970