Patrick Doyle

Patrick Doyle


Gelecek Filmler

Death on the Nile Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

23 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 228.927 3.411.837
Emoji Filmi 8 Eylül 2017
Warner Bros. 111.643 1.489.964
Aşkın Krallığı 7 Nisan 2017
Bir Film 7.698 114.122
Sindirella 13 Mart 2015
UIP 269.272 3.281.979
UIP 121.793 1.422.883
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Cesur 7 Eylül 2012
UIP 341.986 3.715.831
Tiglon 306.864 2.968.266
Thor 29 Nisan 2011
UIP 319.460 3.640.745
Macera Adası 18 Nisan 2008
UIP 174.442 1.434.596
UIP 65.146 562.205
Eragon 15 Aralık 2006
Özen Film 106.840 850.944
Sihirli Dadı 24 Şubat 2006
UIP 110.187 829.714
Warner Bros. 764.958 5.061.475
Takvim Kızları 21 Mayıs 2004
UIP 8.066 51.518
UIP 348.954 1.279.763
Doğu - Batı 2 Şubat 2001
A&P Filmcilik 2.252 5.793
Sihirli Kılıç 28 Ağustos 1998
Warner Bros. 64.887 58.565
Büyük Umutlar 24 Nisan 1998
Özen Film 164.689 125.257
Köstebek 29 Ağustos 1997
Özen Film 116.500 61.526
Hamlet 30 Mayıs 1997
Özen Film 28.996 12.791