Patrick Doyle

Patrick Doyle


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
08.09.2017 1.489.964 TL 111.643
07.04.2017 114.122 TL 7.698
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
24.01.2014 1.422.883 TL 121.793
26.04.2013 85.819 TL 7.310
07.09.2012 3.715.831 TL 341.986
05.08.2011 2.968.266 TL 306.864
29.04.2011 3.640.745 TL 319.460
18.04.2008 1.434.596 TL 174.442
04.04.2008 562.205 TL 65.146
15.12.2006 850.944 TL 106.840
24.02.2006 829.714 TL 110.187
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
21.05.2004 51.518 TL 8.066
26.10.2001 1.279.763 TL 348.954
02.02.2001 5.793 TL 2.252
28.08.1998 58.565 TL 64.887
24.04.1998 125.257 TL 164.689
29.08.1997 61.526 TL 116.500
30.05.1997 12.791 TL 28.996
24.02.1995 - -
30.09.1994 - -
12.02.1993 - -
27.03.1992 - -

Diğer Filmleri