Patrick Doyle

Patrick Doyle


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.02.2022 ₺1.487.199 43.585
10.11.2017 ₺3.411.837 228.927
08.09.2017 ₺1.489.964 111.643
07.04.2017 ₺114.122 7.698
13.03.2015 ₺3.281.979 269.272
24.01.2014 ₺1.422.883 121.793
26.04.2013 ₺85.819 7.310
07.09.2012 ₺3.715.831 341.986
05.08.2011 ₺2.968.266 306.864
29.04.2011 ₺3.640.745 319.460
18.04.2008 ₺1.434.596 174.442
04.04.2008 ₺562.205 65.146
15.12.2006 ₺850.944 106.840
24.02.2006 ₺829.714 110.187
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
21.05.2004 ₺51.518 8.066
26.10.2001 ₺1.279.763 348.954
02.02.2001 ₺5.793 2.252
28.08.1998 ₺58.565 64.887
24.04.1998 ₺125.257 164.689
29.08.1997 ₺61.526 116.500
30.05.1997 ₺12.791 28.996
24.02.1995 - -
30.09.1994 - -
12.02.1993 - -
27.03.1992 - -

Diğer Filmleri