Patricia Clarkson

Patricia Clarkson

Doğum Tarihi

29 Aralık 1958

Yaş

63


Gelecek Filmler

She Said Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.06.2018 ₺90.704 7.294
26.01.2018 ₺11.924.825 892.197
15.12.2017 ₺48.151 4.787
18.09.2015 ₺9.134.547 752.273
24.04.2015 ₺99.642 7.802
19.09.2014 ₺6.140.606 543.160
14.10.2011 ₺1.597.479 150.144
23.09.2011 ₺1.204.059 114.456
12.03.2010 ₺2.262.684 227.930
15.01.2010 ₺149.066 14.014
09.01.2009 ₺1.480.702 146.297
10.10.2008 ₺397.120 35.350
07.09.2007 ₺1.123.220 117.774
17.02.2006 ₺125.982 13.486
03.09.2004 - -
23.07.2004 ₺105.019 14.905
05.12.2003 ₺304.938 47.831
07.03.2003 ₺172.085 33.036
17.03.2000 ₺1.193.376 625.227
22.03.1996 - -

Diğer Filmleri