Patricia Clarkson

Patricia Clarkson

Doğum Bilgisi

29 Aralık 1958

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Bookshop 8 Haziran 2018
Filmartı 7.294 90.704
Labirent: Son İsyan 26 Ocak 2018
TME Films 892.197 11.924.825
The Party 15 Aralık 2017
Filmartı 4.787 48.151
TME Films 752.273 9.134.547
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
TME Films 543.160 6.140.606
Bir Gün 14 Ekim 2011
Warner Bros. Türkiye 150.144 1.597.479
Arkadaştan Öte 23 Eylül 2011
Warner Bros. Türkiye 114.456 1.204.059
Zindan Adası 12 Mart 2010
UIP Türkiye 227.930 2.262.684
Kim Kiminle Nerede? 15 Ocak 2010
Tiglon 14.014 149.066
Tiglon 146.297 1.480.702
Aşkın Peşinde 10 Ekim 2008
Pinema 35.350 397.120
Aşk Tarifi (2007) 7 Eylül 2007
Warner Bros. Türkiye 117.774 1.123.220
UIP Türkiye 13.486 125.982
New Films - -
Hayatın İçinden 23 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 14.905 105.019
Dogville 5 Aralık 2003
Umut Sanat 47.831 304.938
Özen Film 33.036 172.085
Yeşil Yol 17 Mart 2000
Warner Bros. Türkiye 625.227 1.193.376
Jumanji 22 Mart 1996
Warner Bros. Türkiye - -