Patricia Clarkson

Patricia Clarkson

Doğum Tarihi

29 Aralık 1958

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.06.2018 90.704 TL 7.294
26.01.2018 11.924.825 TL 892.197
15.12.2017 48.151 TL 4.787
18.09.2015 9.134.547 TL 752.273
24.04.2015 99.642 TL 7.802
19.09.2014 6.140.606 TL 543.160
14.10.2011 1.597.479 TL 150.144
23.09.2011 1.204.059 TL 114.456
12.03.2010 2.262.684 TL 227.930
15.01.2010 149.066 TL 14.014
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
10.10.2008 397.120 TL 35.350
07.09.2007 1.123.220 TL 117.774
17.02.2006 125.982 TL 13.486
03.09.2004 - -
23.07.2004 105.019 TL 14.905
05.12.2003 304.938 TL 47.831
07.03.2003 172.085 TL 33.036
17.03.2000 1.193.376 TL 625.227
22.03.1996 - -

Diğer Filmleri